Setze de divuit punts al Narcís Sala en la segona volta

Els números parlen per si sols; el Sant Andreu està intractable a casa en aquesta segona volta del campionat de lliga. Cinc victòries i un empat en els sis partits disputats és el balanç que presenten els de Piti Belmonte. Sense dubte, un factor clau.

Sporting Maonès, Atlètic Balears, Mallorca B, Zaragoza B, Dènia i L’Hospitalet. Són els equips que en els darrers dos mesos han visitat el colisseu andreuenc. Cap d’ells hi ha pogut sumar els tres punts, i és més, només el Zaragoza B, que arribava en llocs de descens, va poder puntuar.

 

 

J.21 Sant Andreu 6 – Sporting Maonès 0. 3 punts

J.23 Sant Andreu 2 – Atlètic Balears 1. 3 punts

J.25 Sant Andreu 1 – Mallorca B 0. 3 punts

J.27 Sant Andreu 1 – Zaragoza B 1. 1 punt

J.29 Sant Andreu 1 – Dènia 0. 3 punts

J.31 Sant Andreu 2 – L’Hospitalet 1. 3 punts

L’equip ha aconseguit fer-se molt fort al Narcís Sala, un aspecte que s’ha d’aprofitar d’aquí a final de lliga. Manacor, Gandia, Lleida i València Mestalla encara han de visitar un camp on amb el suport de l’afició quadribarrada tot és més fàcil. Dotze punts que entre tots hem d’aconseguir que no es moguin de Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS