Tres partits en una setmana

L’equip comença aquest proper diumenge contra el Dènia una sèrie de tres compromisos de lliga en vuit dies. Tres enfrontaments que poden deixar l’objectiu de la permanència molt a prop i que dibuixaran el camí de l’equip d’aquí a final de temporada.

Dènia, Teruel i L’Hospitalet aclariran per on ha de trepitjar el Sant Andreu en aquesta recta final de la temporada. Dos d’aquests tres partits seran al Narcís Sala, contra els valencians i contra els del Baix Llobregat, tots dos en diumenge. El més inusual és el partit entre setmana, que es disputarà a camp del Teruel dimecres vinent a les 20.00h.

En la primera volta del campionat es van sumar 6 punts de 9 contra aquests tres rivals, victòries 1-2 a Dènia i 1-0 al Narcís Sala contra el Teruel, i derrota per 3-2 a L’Hospitalet. Sis punts que de tornar-se a sumar, posarien l’equip amb 45 punts i amb la salvació virtual a la butxaca.

Serà doncs una setmana important i intensa on la planificació de l’equip es veurà alterada pel partit intersetmanal. El millor de tot, que el Narcís Sala respirarà futbol de 2a B dos diumenges consecutius!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS