A la venda l’àlbum de cromos de la temporada 2011-2012!

Per tots aquells que desitgin tenir un bon record d’aquesta temporada, el club ha creat un àlbum que es podrà omplir amb els cromos de tots els jugadors de l’entitat, des dels més petits, els del futbol base, fins el primer equip.

D’aquesta manera, a banda d’un bon record per tots els jugadors, pares i seguidors, es mira de fer una mica de caliu de club per tal que tots plegats coneixem una mica millor tots els jugadors que formen part d’aquesta gran familia.

L’àlbum, de gran qualitat, es pot obtenir de regal amb la compra de 10 sobres de cromos, amb les primeres imatges per enganxar-hi. Hi sortirà el teu fill, el teu company d’equip, o un jugador del primer equip?

Durant les properes setmanes, a l’entrada del pàrquing del Narcís Sala, es podran adquirir els sobres i l’àlbum. No us quedeu sense!

El preu de cada sobre és de 1 €.

Omple ja el teu àlbum!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS