Bona victòria del juvenil A per refermar-se en la zona d’ascens

Victòria clara per 4-0 de la UE Sant Andreu, que es va mostrar molt superior al FPEF Calella. El partit va ser un fidel reflex de la posició que actualment ocupen tots dos equips en la classificació.

U.E. Sant Andreu 4 – FPEF Calella 0

Sense necessitat de realitzar un gran joc, als locals els va bastar amb mostrar-se encertats en la definició per deixar sentenciat el partit en els primers 45 minuts.
Els gols d’Adrián, en dues ocasions, i de Geri abans del descans van col·locar un 3-0 en el marcador que gairebé deixava el partit vist per a sentència.

La segona meitat va ser un tràmit. El Calella va intentar estirar les seves línies intentant aconseguir un gol que pogués ficar-los en el partit, però tan sols es van apropar amb perill en un parell d’ocasions, però amb escàs encert. Els andreuencs es van prendre aquesta segona meitat amb molta tranquil·litat, jugant pràcticament a mig gas. El gol de Javi en el minut 75 tancava completament el partit i acabava amb les ja de per si escasses opcions dels visitants per treure alguna cosa positiva del Narcís Sala.

Els quadribarrats aconsegueixen així tres punts molt importants més, com importants seran tots d’aquí al final de la temporada vista la igualtat en la lluita per l’ascens. Amb el Gavà molt bé posicionat i fregant ja el premi de la divisió d’honor, l’altra plaça està molt oberta i es preveu un final de campionat molt emocionant, amb una lluita titànica entre el Sant Andreu, el Jabac Terrassa, l’Europa i l’Hospitalet.

El proper partit de lliga serà tot un esdeveniment, amb un derbi apassionant en el Nou Sardenya entre l’Europa i el Sant Andreu, que pot resultar decisiu. Però això serà passada la Setmana Santa, el dia 14 d’Abril. Un desplaçament força complicat, on el suport dels aficionats andreuencs que es desplacin al camp de l’etern rival pot ser de gran ajuda per aconseguir la gesta i apropar-se al somni de l’ascens.

Camp: Narcís Sala. Tarda agradable i uns 250 espectadors a la graderia.

UE Sant Andreu: Gabri, Nemo, Jarque (Sergio), Jilmar, Pol, Pepe, Adrián Ruiz (Rojas), Áxel, Rubén (Javi Ruiz), Víctor (Verdú) i Geri

FPEF Calella: Joan, Xavi (Pau), Édgar, Sabadell, Isma (Mateu), Hamza, Varese, Pol G., Pol A., Ibu i Richi (Yerlin) (Héctor)

Gols: 1-0, Adrián Ruiz(min. 18); 2-0, Geri (min. 42); 3-0, Adrián Ruiz(min. 45); 4-0, Javi Ruiz (min. 75)

Àrbitre: Ferrero Mansilla. Va amonestar a Nemo i Rubén dels locals i al visitant Isma

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS