Cop d’autoritat del Juvenil A al Nou Sardenya

Els andreuencs van donar un gran cop d’efecte i van golejar a domicili el CE Europa en un derbi apassionant entre dos aspirants a l’ascens a Divisió d’Honor. Geri i Víctor, amb un hat-trick, van ser els golejadors per uns quadribarrats que s’acosten al somni de pujar de categoria.

CE Europa 1 – UE Sant Andreu 4

La victòria consolida els andreuencs a la zona d’ascens i deixa el seu rival a 7 punts de distància, a més de superar-lo en el goalaverage particular, mancant 6 jornades pel final de lliga.

Els locals van sortir amb força i van dominar els primers minuts del partit però el gol de Víctor en el minut 15 va frenar en sec l’assetjament inicial dels graciencs. Aquests van acusar el cop i amb prou feines van posar en perill els quadribarrats durant la resta de la primera part. El segon gol, obra de Geri en el minut 40, deixava el partit en clar avantatge pel Sant Andreu en arribar al descans.

De nou, a l’inici de la segona meitat, l’Europa va sortir amb força i determinació buscant ficar-se de nou en el partit, i ho van aconseguir gràcies a un gol de cap de Marc en el minut 53. Un gol que obria noves expectatives pels locals.

Però l’alegria va durar poc, ja que un parell de minuts més tard una falta llunyana llançada per Víctor sorprenia el meta de l’Europa Dani Lledó. Un gol que tornava a posar terra pel mig i que queia com un gerro d’aigua freda per als homes de Mariano Angoy.

Des d’aquest moment el Sant Andreu va controlar el partit còmodament i sense passar grans dificultats. Però encara quedava més, quan el derbi agonitzava arribaria la cirereta que arrodonia la golejada quadribarrada. Novament Víctor va col·locar una falta, aquesta vegada en tota l’esquadra de la porta europeista, sentenciant el partit i signant el seu hat-trick particular.

Mancant 6 jornades per al final de la lliga, l’Hospitalet sembla ser l’únic equip que aguanta el ritme i es manté a 3 punts dels andreuencs. El proper partit dels nostres serà aquest Dissabte al Narcis Sala enfront de La Floresta.

Camp: Nou Sardenya. Gran expectació, més de 500 espectadors. L’afició andreuenca es va fer notar en la graderia.

CE Europa: Dani Lledó, Freixi (Cuadrado), Vea, Garriga (Pons), Cuadri, Santigosa, Marc, Dela Iglesia (Víctor), Ilya, Dani López i Carlos

UE SantAndreu: Gabri, Camarero (Josevi), Jarque, Jilmar, Pol, Pepe, Adrián (Javi), Sergio (Áxel), Rubén (Verdú), Víctor i Geri.

Gols: 0-1,Víctor (min. 15); 0-2,Geri (min. 40); 1-2,Marc (min. 53); 1-3,Víctor (min. 55); 1-4,Víctor (min.90)

Àrbitre: Martín Encalles.Va amonestar a Freixi, Vegi i Ilya del Europa; i a Camarero, Sergio i Rubén. Va expulsar a l’entrenador quadribarrat José Alcaraz (min. 77), sense motiu aparent.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS