Declaracions de Piti Belmonte i Nakor Bueno

La satisfacció després del triomf contra el Manacor regnava al vestidor andreuenc del Narcís Sala. El tècnic i el golejador, autor del tercer i definitiu gol, expressaven el sentir de la plantilla després de complir l’objectiu que s’havia proposat per la temporada.

La victòria d’ahir sobre el Manacor dóna la tranquil·litat a l’equip de saber que s’ha arribat allà on es va proposar a principi de temporada. Però queden cinc jornades encara per disputar, i no s’ha de renunciar a cap possibilitat. Tal i com deia el tècnic andreuenc Piti Belmonte en la roda de premsa posterior al partit, l’equip es tornarà a reunir després d’aquests tres dies de festa per plantejar un nou repte:

Tot i la felicitat pel resultat, l’entrenador també va tenir temps per fer una mica d’autocrítica, i és que en el primer gol dels manacorins, hi va haver una falta de concentració que no es pot permetre a aquestes alçades de temporada:

L’autor del 3 a 2 definitiu que deixava els tres punts a casa també va parlar després del partit i transmetia la importància d’aquesta victòria:

Per Nakor, tothom que està jugant està respsonent a la perfecció i aquest és un motiu per estar content; la competència a la plantilla és boníssima:

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS