El 7 i 8 d’Abril, la I UESA CUP al Narcís Sala

Coincidint amb la Setmana Santa, la Unió Esportiva Sant Andreu organitza un torneig de futbol formatiu que reunirà una importantíssima representació de les categories Benjamí i Prebenjamí de Catalunya, amb una dotzena de clubs d’arreu del país.

L’esdeveniment serà doncs un dels més importants de la temporada per equips en aquestes edats.

El dissabte a partir de les nou del matí, i fins quarts de vuit del vespre, es disputarà en format de lligueta triangular la fase classificatòria, i diumenge al matí les eliminatòries entre els equips classificats, celebrant-se les finals a les 13:45.

A més d’equips representatius del nostre club, han acceptat la invitació a participar-hi equips prou coneguts i prestigiosos de diverses comarques, que ens visitaran en aquesta celebració de futbol pels més petits:
Gramanet, Alzamora, Vila Olímpica, Sant Gabriel, Can Buixeras, Fontsanta, Les Franqueses, Palau Solità i Plegamans, Santa Eulàlia, Rubí i Argentona.

Us adjuntem el calendari de competició i us animem a passar-vos pel Narcís Sala a veure com els petits juguen al nostre estadi, per animar-los i acompanyar-los i gaudir del seu bon joc.

Estem segurs que serà una gran festa per pares i menuts.

Horaris Torneig Benjamí

Horaris Torneig Prebenjamí

Més en

Felipe Sá, velocitat i màgia a la banda

Premsa17 de juny de 2018

Comença la campanya de socis 2018/2019!

Premsa16 de juny de 2018

Méndez, Alfred, Priego i Alberto, baixes confirmades

Premsa16 de juny de 2018

Carlos Martínez torna al Narcís Sala

Premsa15 de juny de 2018