El Femení A fa una passa de gegant per mantenir la categoria de plata

Les noies del Femení van aconseguir una importantíssima victòria a camp del Girona, un dels candidats a l’ascens fins la derrota de diumenge, i s’acosten a l’objectiu de la permanència, a falta de només 2 partits.

El femení té 3 punts d’avantatge, més el goal average, respecte l’Europa, pel que si aconsegueix 3 punts més o les escapulades els deixen escapar, seran les de Gràcia les que perdran la categoria i el Sant Andreu l’equip que seguirà a la segona categoria del futbol femení estatal.

El partit era clau doncs, per acostar-se a l’objectiu, i a priori, advers per les nostres jugadores, que havien de jugar a camp rival i contra un equip tan poderós que ha estat tot l’any disputant el títol i l’ascens a la màxima categoria, i malgrat tot, les andreuenques van donar la seva millor imatge i van derrotar per 1-3 les gironines en una exhibició de bon futbol.

El Girona gairebé no va disposar d’ocasions de gol durant els noranta minuts, ben defensades per un Sant Andreu molt concentrat, mentre que les quadribarrades van arribar amb claredat a la porteria rival, amb tres gols i dues grans aturades de la portera local que encara va evitar un marcador més ampli.

Les andreuenques es van avançar al marcador a la primera part amb un gol de Nerea, però van veure com les gironines neutralitzaven el marcador abans del descans, però malgrat l’adversitat van sortir decidides a sentenciar a la segona part, quan amb dos gols d’Ariadna i altre cop de Nerea van poder per fi respirar tranqui-les.

Al Sant Andreu li resten ara tan sols dos partits, que poden acabar de segellar la permanència, però que no seran gens senzills.
Aquest diumenge a les 16h s’enfronten al Narcís Sala a l’Espanyol B, filial d’un dels clubs grans del futbol femení, i del cert que agrairan tota l’ajuda dels aficionats per mirar d’endur-se els 3 punts necessaris sense haver d’esperar a la darrera jornada, en un cap de setmana interessantíssim al Narcís Sala per tots els andreuencs, amb el Juvenil A jugant-se l’ascens, dissabte a les 18h, el Femení A jugant-se la permanència, diumenge a les 16h i el primer equip lluitant per quedar el més amunt possible, diumenge a les 12h, amb la copa i el playoff encara matemàticament a l’horitzó.

Girona 1 – Sant Andreu 3
Girona: Irina, Susi, Laura Bonaventura (Laura Micaló, m.75), Aina, Reig, Lorena (Eva Martí, m.63), Cristina Bou, Cristina Espinosa, Judith, Clara, Paula.
Sant andreu: Natàlia, Mar, Sílvia, Ana Belén (Georgina, m.90), Carla, Maria (Andrea, m.80), Rocío (Laura, m.65), Núria (Yanira, m.40), Adriana, Yaiza, Nerea.
Gols: 0-1, m.26, Nerea; 1-1, m.35, Lorena; 1-2, m.55, Adriana; 1-3, m.71, Nerea. Àrbitre: Martín Pomés.

Foto: Golfutgol

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS