El Femení aconsegueix la gesta!

Les noies del Femení A seguiran una temporada més a la categoria de plata. Un fet que semblava remot fa només tres jornades, i que ara s’engrandeix evitant fins i tot el descens compensat després de tornar a guanyar fora de casa. Aquest cop al Cerdanyola per un ajustat 1-2. Felicitats noies!

Abans de les tres darreres jornades el Femení es trobava en una situació molt delicada. Després d’un any molt dur, el joc de les andreuenques no s’acabava de reflectir en punts. Tothom coincidia a la categoria en ressaltar que la classificació no estava fent justícia amb el joc andreuenc, però a falta de tres partits les noies eren tan sols un punt per sobre del descens directe i a dos punts del penúltim, i tota la pressió dels seus perseguidors, davant un dur calendari en les darreres jornades, podia haver tenallat l’equip.

Res més lluny. 9 punts en 3 partits. Les victòries a camp d’un dels candidats a pujar, el Girona, i davant el planter d’un dels grans del futbol femení estatal, l’Espanyol, a un Narcís Sala amb una molt bona entrada, garantien esquivar el descens directe i donaven un 80 o 90 per cent d’aconseguir la permanència, a expenses de l’Estartit de primera divisió, que 4 punts per sobre el descens, en cas de baixar arrossegaria l’onzè del grup 3 de segona, pels descensos compensats.

S’havia fet bona part del miracle en tan sols 2 partits davant rivals molt complicats, però encara calia acabar de tancar la permanència esquivant qualsevol carambola desgraciada.
L’Estartit manté els 4 punts a falta de 4 jornades a primera, però per si de cas les noies van afrontar la visita a Cerdanyola decidides a guanyar els tres punts per posar pressió als rivals per davant i assaltar la desena plaça.

I així va passar. Les noies van aconseguir un treballat 1-2 davant un equip de mitja taula, que no s’hi jugava res, però que va posar les coses molt difícils. Tocava esperar el resultat dels rivals un punt per sobre, Badalona i Sant Gabriel. El Sant Gabriel va fer la feina derrotant el Lleida per 3-0, però el Badalona no va poder passar de l’empat a 3 en la seva visita a Vic, pel que cau a l’onzena plaça, i el Sant Andreu aconsegueix una remuntada impensable fa tan sols tres partits.

L’equip seguirà un any més a Segona Divisió estatal, gràcies al coratge i la feina de tot l’any, i a la gesta de les darreres jornades. Superant aquest final de temporada tan complicat han demostrat que mereixen estar a segona i que el femení ens pot oferir un espectacle emocionant i amb tota la grapa la temporada vinent, no us perdeu el futbol de major categoria del Sant Andreu el 2012-2013.

Tots amb el Femení!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS