El Juvenil A manté la seva tendència positiva

El Juvenil A va derrotar al CD La Floresta per 3-0 i manté vives totes les seves opcions. El partit, malgrat la clara superioritat dels quadribarrats durant els 90′, no va resultar en absolut còmode ja que els visitants van plantejar un molt bon partit defensiu que els va mantenir vius fins a l’últim quart.

El Sant Andreu va sortir ferm i decidit a tancar el partit al més aviat possible, però malgrat disposar de clares ocasions aquestes no es concretaven en gol, en part pels nostres propis errors a l’hora de definir i en part per la bona actuació del porter visitant. Fins al minut 44 no va arribar el primer gol andreuenc, en una bona rematada de cap de Javi Ruiz, que posava en avantatge als locals just abans del descans.

La segona meitat va ser un calc de l’ocorregut en la primera, amb bones accions ofensives del Sant Andreu, però sense sort en la rematada final. Els minuts anaven passant i malgrat l’enorme superioritat que mostraven els locals, el partit seguia obert. Finalment es va fer justícia amb els gols de Víctor i Rubén en els minuts 71 i 81.

Tres punts més que mantenen la diferència respecte als perseguidors, però amb una jornada menys per jugar-se. El proper partit serà a Figueres el dia 1 de maig a les 13:30. Una altra final més dins de la filosofia de l’equip d’anar partit a partit.

Camp: Narcis Sala, uns 300 espectadors i tarda agradable

UE Sant Andreu: Adrià, Nando, Jarque, Jilmar, Pol, Pepe, Adrián Ruiz (Rojas), Áxel (John Neeskens), Javi (Rubén), Víctor i Verdú (Geri)

CD La Floresta: Ángel, Aleix, Fran, Jonnhy (Óscar), Moku (Adrià), Víctor, Sergi, Kilian, Omar, Hugo (Manuel) i Dani (Moha)

Gols: 1-0, Javi (min.44); 2-0, Víctor (min. 71); 3-0, Rubén (min. 81)

Àrbitre: Gallardo Martínez. Va amonestar a Geri; i a Sergi i Manuel

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS