El Llagostera, l’equip revelació

Els gironins han estat la gran sorpresa de la temporada després de protagonitzar un espectacular canvi de ritme a mitja temporada. Una increïble ratxa de resultats positius que a dia d’avui els fa ser un seriós aspirant a jugar el play-off d’ascens a la Segona A.

Molt han canviat les coses des d’aquell 27 de novembre, quan el Llagostera visitava el Narcís Sala en partit de Festa Major. En aquelles dates els homes d’Oriol Alsina ocupaven les últimes places de la classificació tot i que ja encadenaven quatre partits sense perdre. La victòria per 0-1 a Sant Andreu va ser un gran impuls pels blaugrana, que a partir d’allà es van disparar i van començar una escalada imparable.

Nou victòries en onze partits, 27 punts de 33 possibles, per un equip que en les primeres jornades només en va sumar 3 de 24, semblaven un miracle. El fet és que a base de treball l’equip gironí es va arribar a col·locar segon a la classificació. Ara, el Llagostera arriba al duel contra el Sant Andreu després d’una derrota, la primera en dos mesos i mig. I és que la setmana passada el Gandía es va imposar als catalans per un ajustat 2-1.

Sigui com sigui, el cert és que ara que ha deixat de ser un somni per ser una realitat, el Llagostera apretarà al màxim per fer la promoció, perquè ho té a tocar. A més, els homes d’Alsina fa 7 partits que no perden al Municipal, les mateixes jornades que fa que el Sant Andreu no suma els tres punts lluny del Narcís Sala. Serà la primera visita dels quadribarrats a territori blaugrana, en un partit que serà retransmès en directe per Esport3.

Foto: sport.es

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS