El Lleida, en plena lluita pel play-off

L’equip d’Emili Vicente, que ve amb tota la plantilla i acompanyat d’un bon nombre d’aficionats al Narcís Sala, té molt clar el seu objectiu: acabar la temporada entre els quatre primers. Els lleidatans, a només un punt de la promoció, vindran a guanyar a un territori andreuenc on els punts es venen molt cars.

Els quadribarrats han sumat 20 dels darrers 24 punts a casa, fent-se forts sobretot contra equips de la part de dalt que venien decidits a emportar-se el partit. A això se li suma que el Lleida no és el mateix lluny del Camp d’Esports, amb 23 punts de 51 possibles, i que el Narcís Sala no és un camp favorable per l’equip blau.

Tot i això, aquestes dades queden en res quan l’àrbitre xiuli l’inici del partit. El Lleida Esportiu té ara mateix 56 punts i està a només un del play-off que marca l’Huracán amb 57. Un fet que el fa perillós perquè els seus jugadors saben que en aquestes jornades no es pot fallar per no quedar despenjat en una lluita tan forta. A més, Emili Vicente, conscient de la imporància del partit, viatja amb tot l’equip a Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS