Encarant la recta final

L’equip ha tornat aquest matí als entrenaments després d’haver tingut tres dies de festa per descansar. La gran novetat de la sessió d’avui és que Marcos ja ha entrenat amb la resta del grup. Només Melo, amb l’esquinç al genoll, i Eloi, amb problemes al quàdriceps, han treballat al marge.

Avançar el partit contra el Manacor a divendres ha permès a l’equip tenir aquests dies de merescut descans abans d’afrontar els cinc darrers partits de lliga de la temporada. Amb les forces renovades, avui ha començat una setmana intensa amb cinc entrenaments i el partit de diumenge a les 17.00h a Llagostera.

La gran novetat de la sessió d’avui ha estat el retorn de Marcos, que deixa definitivament enrere els problemes al dit del peu. Piti Belmonte recupera doncs més pòlvora al davant de cara aquest tram final. Els que encara fan treball de recuperació són Melo, que va recaure ja fa dies de l’esquinç al genoll, i Eloi, que arrossega problemes musculars al quàdriceps.

Amb la permanència a la butxaca, ara l’equip busca trobar un objectiu més alt que li permeti somiar d’aquí fins la jornada 38. El primer pas, diumenge al Municipal de Llagostera contra l’equip més fort de la segona volta.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS