Jornada decisiva pels diferents equips del club

La temporada s’acosta al seu final, i els partits en joc són cada vegada més importants.
Si els grans juguen aquest diumenge(12h) per alguna opció de copa o playoff, el Juvenil A ho fa dissabte(18h) per l’ascens a Divisió d’Honor, i el Femení A diumenge(16h) per la permanència a la divisió de plata.

Tots els equips del club lluiten per algun objectiu, encara que per alguns sigui simplement acabar dignament la temporada, altres tenen reptes més complicats, doncs estan immersos en lluites emocionants per assolir ascensos o permanències.

El Juvenil A i el Femení A, els únics que militen en categoria de plata a nivell estatal, estan a prop d’aconseguir objectius importants.
El Juvenil, pel primer ascens de la història a Divisió d’Honor, i per convertir-se en l’equip del club en una categoria més alta, està fent un gran esforç, gràcies al qual de moment té 3 punts d’avantatge sobre l’Hospitalet i ocupa plaça d’ascens.
El partit d’aquesta setmana contra La Floresta és important, doncs l’equip entra en la recta final de la temporada. A falta de només 6 partits caldrà lluitar cada punt per aconseguir l’objectiu, pel que de ben segur agrairan el suport de tothom qui es vulgui acostar al Narcís Sala en els 3 partits com a local que resten.

El Femení, té 3 punts de marge sobre la zona de descens que marca l’Europa, més el goal average, pel que només necessita consolidar aquest avantatge en les 2 jornades que queden per aconseguir la permanència.
Si bé Europa i Vilafranca, amb una derrota en les dues jornades restants ja no podrien atrapar les andreuenques, diumenge a casa hi ha una bona ocasió per certificar la permanència sense dependre de resultats de tercers, amb el suport de l’afició, doncs sumant 3 punts més contra l’Espanyol B, s’aconseguiria l’objectiu.

Hi ha altres equips lluitant per objectius importants. El Cadet A, que milita a Divisió d’Honor, la màxima categoria catalana en una edat on no hi ha encara competicions estatals, està molt a prop d’aconseguir la permanència, però encara haurà de lluitar en les 5 jornades que li resten per certificar-la matemàticament.

Us animem a donar suport a tots els nostres equips aquestes darreres jornades, pel que us adjuntem el calendari complert de tot el futbol base per aquest cap de setmana.

Jornada 21-22 Abril

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS