Marc Martínez, baixa pel que queda de temporada

El migcampista té un trencament muscular al tendó del quàdriceps i no podrà participar amb els seus companys en els tres partits de lliga que resten. El primer d’ells, demà a les 12.00h contra el Lleida al Narcís Sala. Borja, amb una inflamació al genoll, també és baixa per rebre els blaus.

L’entrenador Piti Belmonte convoca tots els disponibles pel partit de demà a les 12.00h contra l’equip de la Terra Ferma.

No entren a la llista Marc Martínez, que es va lesionar en l’entrenament de dissabte passat, ni Borja, amb el genoll inflamat. En el cas del migcampista, no podrà tornar a jugar aquesta temporada que està a prop d’acabar.

El dubte de cara el partit de demà és la presència d’Eloi Fontanella, encara amb molèsties musculars al quàdriceps.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS