Obertes les inscripcions als Campus d’Estiu de Tecnificació del club

Un any més el club organitza Campus d’Estiu per totes aquelles nenes i tots aquells nens de 4 a 16 anys d’arreu que desitgin millorar la seva tècnica, tot jugant a futbol i passant uns dies ben entretinguts de joc i aprenentatge a les instal•lacions del club.

Any rere any els Campus d’Estiu del club tenen més èxit d’assistència i milloren les prestacions que ofereixen als petits perquè passin uns dies excel•lents durant les vacances.

Enguany el planning previst ofereix activitats per completar tota la jornada dels menuts amb entrenaments específics, piscina, esmorzar i dinar, excursions, servei d’acollida abans de les 9, un seguit d’activitats preparades i coordinades pels entrenadors del club, i amb la participació de jugadors del primer equip, que s’efectuaran a les instal•lacions de l’Estadi Narcís Sala, on juga el primer equip, d’excel•lent accés al bell mig del barri de Sant Andreu, a Barcelona ciutat, a tocar del metro Onze de Setembre L9-L10, i a 5 min de les parades de L1 Fabra i Puig i Sant Andreu.

La inscripció, que es pot fer per una fins a 5 setmanes, ja és oberta.

Per inscriure’s cal omplir el següent díptic, que us podeu descarregar des de casa clickant a l’enllaç que us afegim al final de la notícia, que també podreu trobar a les oficines. També podeu consultar-lo per tenir més informació detallada sobre condicions, dates, preus i tot allò que us calgui saber.
Per formalitzar la inscripció caldrà entregar-lo, complimentat, a les oficines del club, juntament amb el pagament, en horari de 9.00h a 17.00h.

Díptic editable

Més en

Victòria del Femení B contra la UD Molinos (2-0)

Premsa17 de febrer de 2020

Derrota des del punt de penal (2-0)

Premsa16 de febrer de 2020

Juanan dóna tres punts al Sant Andreu (1-0)

Premsa16 de febrer de 2020

Sant Andreu – Sants: necessitats diferents

Premsa15 de febrer de 2020