Tota la plantilla convocada per viatjar a Llagostera

L’equip vol fer pinya en aquest darrer tram de temporada i demà tots sumaran per aconseguir els tres punts. L’expedició, de 22 homes, inclou els lesionats Melo i Eloi i el sancionat Xavi Jiménez. Piti Belmonte podrà triar entre 19 jugadors per fer la llista definitiva.

Entre aquests 19 disponibles un nom propi, el de Marcos Jiménez. El davanter balear torna a entrar en una convocatòria després de superar totes les adversitats en forma de lesió al seu dit del peu. Marcos ha entrenat tota la setmana amb la resta de la plantilla i si Piti Belmonte ho creu oportú, podrà jugar davant el Llagostera.

Pel que fa als lesionats, Melo continua amb un esquinç al genoll i Eloi segueix arrossegant problemes musculars al quàdriceps.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS