Vila Olímpica i Les Franqueses, campions!

La I edició de la UESA Cup ha acabat aquesta tarda al Narcís Sala amb la disputa de les finals. En categoria pre-benjamí el Vila Olímpica ha superat per 2-1 Les Franqueses i s’ha emportat el títol. En categoria benjamí Les Franqueses s’ha imposat per 4-2 al Sant Andreu B.

Han estat dos dies de futbol al colisseu andreuenc on els nens dels 23 equips participants, 11 pre-benjamins i 12 benjamins, han pogut gaudir del que més els hi agrada. Aquest matí se celebrava la fase decisiva, amb la disputa dels quarts, les semifinals i les finals de totes dues categories.

La pilota ha començat a rodar a les 9 del matí, amb els quatre quarts de final a cada camp. Al camp 1, al gol sud del Narcís Sala, el torneig pre-benjamí. Al camp 2, al gol nord, el benjamí. El Sant Andreu ha classificat un equip a les semifinals de cada categoria: el Pre-benjamí A i el Benjamí B. Els més petits han quedat eliminats davant el Vila Olímpica per 2 a 3, mentre que els grans també s’han enfrontat al Vila Olímpica de la seva categoria, però en aquest cas s’han classificat per la final després d’imposar-se a la tanda de penals.

En les segones semifinals el color predominant ha estat el de Les Franqueses. El seu pre-benjamí i el seu benjamí s’han classificat després de superar el Palau Solità en tots dos casos, a la tanda de penals en el primer cas i per un clar 0-4 en el segon.

Les finals estaven servides, però abans han tingut lloc els partits pel 3r i 4t lloc, on s’ha vist un dels gestos d’esportivitat del torneig. En el partit pre-benjamí entre el Sant Andreu A i Les Franqueses, amb 1-0 pels locals al marcador, els vallesans han marcat l’empat a la porteria andreuenca, però un forat a la xarxa ha fet sortir la pilota donant lloc a la confusió. L’àrbitre no ha vist el gol i no l’ha donat, però en un gran gest els joves andreuencs s’han deixat marcar un gol per fer justícia al marcador. Finalment Les Franqueses s’ha acabat fent amb el 3r lloc del torneig pre-benjamí guanyant per 1-3.

Arribava l’hora de les finals. Primer, la dels petits: Vila Olímpica-Les Franqueses. Els barcelonins s’han imposat per 2-1 al marcador i han aixecat la primera copa de campions de la tarda. L’altra ha estat per Les Franqueses, que ha superat per 2-4 el Sant Andreu B en una final emocionant. Els visitants s’han posat amb un 0-3 al marcador al descans, però a la represa, dos gols de falta de Pol han posat emoció al partit. Podria haver empatat el Sant Andreu, però d’una rematada al pal s’ha passat al quart gol de Les Franqueses al contraatac.

La jornada ha acabat amb la recollida de premis, on el president del club Manuel Camino ha fet entrega dels trofeus a tots els semifinalistes, al millor porter i al millor jugador de totes dues categories.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS