Borja haurà de passar pel quiròfan

El central andreuenc, que feia setmanes que estava aturat amb una inflamació al genoll, té afectat el lligament i la setmana vinent se li farà una artroscòpia per determinar l’abast de la seva lesió. Aquesta ha estat una temporada amb mala sort en les lesions per Borja, que n’ha patit fins a tres.

Fins fa pocs dies, la inflamació al genoll no permetia fer proves per conèixer què era el que tenia exactament. Un cop fetes les proves mèdiques, la decisió és que el jugador s’operi per veure si l’afectació que té als lligaments és total o parcial i determinar amb més exactitud quina és la lesió i el seu temps de baixa. La intervenció tindrà lloc el proper dia 18.

La mala sort amb les lesions al genoll ha acompanyat aquesta temporada a Borja. L’ex de la Damm es va perdre l’inici de lliga amb una distensió als lligaments del genoll que el va tenir apartat dels terrenys de joc gairebé un mes. Al mes de gener, en un amistós contra el Sabadell, el central va tornar a lesionar-se el genoll en una relliscada i va haver d’estar aturat dos mesos més. La darrera, a finals d’abril, novament al genoll, amb afectació als lligaments, i no li permetrà tornar a jugar aquesta temporada.

Quan les lesions li han permès, Borja ha demostrat saber estar sobre el terreny de joc i ha completat bones actuacions. En total ha disputat 682 minuts: 502 en lliga i 180 en Copa Catalunya. Sis partits com a titular i quatre sortint des de la banqueta per un total de 10 enfrontaments. Algunes d’aquestes actuacions, com la del Camp d’Esports de Lleida o la del Nou Camp de Dènia, li han valgut els elogis del cos tècnic.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS