Borja López renova per dues temporades

El central andreuenc va signar ahir al matí el seu nou contracte amb el club que el vincula fins el final de la temporada 2013/2014. Una bona notícia per Borja que aquesta tarda passarà pel quiròfan per fer-se una artroscòpia al genoll que permetrà veure com d’afectats té els lligaments.

És el cinquè jugador que renova amb el Sant Andreu i que, per tant, formarà part de la plantilla la temporada que ve. En el seu cas la vinent i una altra, doncs Borja ha signat per 2 anys. Aquesta bona notícia contrasta amb la de la intervenció que s’haurà de fer demà a les 18.00h a la Clínica Quirón de Barcelona.

Borja va arribar l’estiu passat provinent de la Damm i, tot i la seva joventut i les lesions al genoll, ha demostrat el seu talent quan ha pogut jugar. En total han estat 682 minuts.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS