Dídac, Rubén, Melo i Edgar, renovats per una temporada

Són les quatre primeres cares del Sant Andreu 2012/2013. En els darrers dies els jugadors han signat la renovació que els vincula un any més amb el club. En les properes setmanes la plantilla seguirà agafant forma amb més renovacions, noves incorporacions i també baixes.

Han estat homes importants per l’equip aquesta temporada i tenen plena confiança per part del cos tècnic, de la directiva i de l’afició. Tot i ser la seva primera temporada al Narcís Sala, s’han guanyat la renovació sobre el camp, com també molts d’altres, i ells estan il·lusionats amb seguir defensant la samarreta andreuenca la temporada vinent.

En una línia defensiva tant competitiva, Dídac Navarro i Rubén Canelada ho han pogut disputar gairebé tot sempre que les lesions i les sancions els ho han permès. El central ha jugat 28 partits de lliga, amb un total de 2.423 minuts. S’ha perdut tres partits per sanció i algun altre per molèsties físiques, però ha estat indiscutible a l’eix defensiu de Piti Belmonte. El lateral encara ha disputat més minuts, 2.575 repartits en 31 partits. Va començar la temporada alternant titularitat i suplència, però quan el cos tècnic va encaixar Arnau a l’extrem, Rubén es va consolidar en l’onze inicial com el lateral esquerre.

Diferents són els casos de Melo i Edgar. L’ex del Cornellà ha tingut una temporada marcada per les lesions que no li han permès tenir continuïtat en el joc. Tot i així Melo ha jugat 14 partits, 1.004 minuts, mostrant un bon rendiment i sent un bon recurs en les jugades a pilota aturada. El cas d’Edgar és diferent. El davanter va arribar al mercat d’hivern per substituir Marcos i ho ha jugat pràcticament tot, 15 partits i 1.202 minuts, inclús quan el balear ha estat recuperat. Li va costar estrenar-se com a golejador, però un cop ho va fer, els gols han arribat amb més facilitat. A més, l’ex del Gavà ha aportat recursos en el joc que l’equip no tenia fins el moment.

A tot això, cal recordar que hi ha jugadors de la plantilla 2011/2012 que tenen un altre any de contracte amb el club. Són Xavi Jiménez, Eloi, Arnau -que pot ser repescat pel Zaragoza B-, Ángel i Héctor. S’ha de remarcar que el fet que tinguin contracte en vigor no implica necessàriament la continuïtat de tots ells en l’equip.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS