El Benjamí C es juga la permanència aquest cap de setmana

Arriba el final de temporada pel Benjamí C amb un partit complicat contra el Sant Gabriel, un encontre de caixa o faixa, on l’equip necessita la victòria per mantenir-se a segona. Tot el suport pel Benjamí C aquest diumenge(12h15, Camp del Centenari).

Es guanyi o es perdi, ara que finalitza la temporada és bon moment per fer balanç de com ha anat el curs pel Benjamí C, a un grup V de segona complicat, amb molts equips Benjamí A de segon any, amb el que això comporta, essent els andreuencs de primer any.

Els petits han sabut lluitar i estar a l’alçada de les circumstàncies al cap i a la fi. I això que es va començar la temporada amb alguns nervis, però gràcies al treball i l’esforç del grup, l’equip va anar remuntant i millorant els resultats, doncs ganes i voluntat no han faltat mai.

Com sempre amb el joc del futbol a vegades la fortuna és capriciosa i la pilota no entra, però malgrat alguns marcadors adversos cal felicitar tots els jugadors del Benjamí C, entrenador i pares per aquest curs amb tanta dedicació, i agrair a tots aquells jugadors que han vingut algun cop a reforçar el bloc, per l’esforç que aquests han hagut de realitzar sabent que el cap de setmana havien de jugar dos partits.

L’Oriol, el Sergi, l’Adrià, l’Umberto, el Pol, l’Iker, el Carles a tots ells moltes gràcies. Tots ells han mostrat un gran compromís amb el club.

Només cal intentar un últim esforç, es mantindrà la categoria o no, però es mereixen el màxim suport aquest diumenge en aquesta final a cara o creu, tots amb el Benjamí C.

Crònica i foto: Antonio Torres

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS