El Cadet A suma un punt que pot ser d’or o resultar insuficient

Última jornada d’emoció. L’empat a 0 contra el Cornellà pot ser valuosíssim si el cap de setmana vinent dos dels tres perseguidors a la classificació punxen. Si guanyen, el cadet estarà obligat a puntuar a camp del Barça, (Dissabte 12h15, Barça TV), el campió destacat.

La darrera jornada serà complicada. El Cadet s’enfronta al millor equip de l’edat, com visitant. Un Cadet A del barça que ja fa dies que és campió i que compta amb jugadors seleccionats d’arreu del món i de l’estat. Per darrere, tres equips el poden avançar si sumen els tres punts.

Mercantil i Manresa en tenen 29 i Vilassar 28, i el goal average d’aquests darrers guanyat amb els nostres, per 31 dels quadribarrats. Dos dels quatre equips baixaran, i dos es salvaran.
El meritori punt del cadet serveix per obligar a tots els rivals a guanyar el seu partit per superar-lo a la taula, ja que l’empat no val per cap dels tres. Llàstima que en vista dels resultats de la jornada, en que Manresa i Mercantil van perdre, amb un gol s’hauria aconseguit la permanència matemàtica, però encara així els nois del Cadet van fer un esforç per sumar davant un rival dels de dalt i complicar les coses als perseguidors.

La victòria no va ser possible, en un partit amb molta tensió, molt lluitat pels nostres, i tocarà patir. Però cal destacar la competitivitat dels nostres jugadors davant un final de temporada de tants nervis, la resposta empatant amb el quart, demostra com han crescut, i aquest punt al capdavall podria ser molt important.

Igualment, si el Sant Andreu aconseguís una gesta esgarrapant un punt davant el barça, estaria matemàticament salvat, ja que el Vilassar no el podria atrapar i en cas de triple empat seria el Manresa l’altre equip que baixaria mentre Sant Andreu i Mercantil es salvarien. Sense aquest punt, però, dos dels tres rivals en cas de victòria el podrien avançar.

Ara bé, esperem que no ho tinguin fàcil. El Mercantil s’enfronta al tercer, el Nàstic, intractable darrere Barça i Espanyol. El Manresa se la jugarà amb el Lleida, setè, i el Vilassar amb el Badalona, sisè.
Tots ells ho faran a casa, amb públic i camp a favor, així que la jornada pot ser molt dura pels interessos del Cadet, però davant tindran rivals que sortiran a guanyar com fan sempre els bons esportistes i pot passar qualsevol cosa.

En qualsevol cas, esperem que els nanos gaudeixin del partit contra el barça, que s’ho passin bé jugant contra futures estrelles del futbol mundial, que facin tot el que puguin, i que no pateixin perquè sigui quin sigui el resultat, la lluita que estan demostrant els darrer partits ja ha justificat la temporada, es baixi o es mantingui la categoria.

Tots amb el cadet, aquest dissabte, a les 12:15, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i per BarçaTV en directe.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS