El Cadet C aconsegueix l’ascens a Preferent!

Després d’una temporada brillant amb uns números impecables, treient deu punts al segon classificat i essent campions a falta de tres jornades, el Cadet C ha lograt l’ascens a la divisió Preferent per la temporada 2012-2013. Un nou èxit pel futbol base del club. Moltes felicitats nois!

En una lliga llarga de trenta partits, vint-i-cinc victòries, tres empats i només dues derrotes no és gens fàcil d’aconseguir. Cent cinc gols a favor i només trenta en contra són xifres d’equip campió.

A casa, el Narcís Sala ha estat un fortí, l’equip ha acabat invicte a casa amb tretze victòries i dos empats.

Per l’entitat, el fet de comptar amb un nou Cadet a Preferent era una fita que feia alguns anys s’intentava aconseguir, doncs reduirà el salt amb el Cadet A i permetrà preparar millor els jugadors per l’edat Juvenil. Després d’algunes temporades, ha estat aquest grup, amb molta qualitat i competitivitat, i amb un cos tècnic que ha sabut gestionar la plantilla, els que han aconseguit aquest important èxit.

Felicitats, jugadors, tècnics, pares i mares, i a tot el club, per l’èxit obtingut.

Crònica i foto: Elisabet Sánchez i Aponte

 

Més en

Actes pels 50 anys del Narcís Sala

admin22 de gener de 2020

Daniel Cardozo, nou partner de la UE Sant Andreu

Premsa21 de gener de 2020

Derrotes del Femení A i Femení B

Premsa20 de gener de 2020

Els darrers minuts passen factura (2-0)

Premsa20 de gener de 2020