El Cadet C aconsegueix l’ascens a Preferent!

Després d’una temporada brillant amb uns números impecables, treient deu punts al segon classificat i essent campions a falta de tres jornades, el Cadet C ha lograt l’ascens a la divisió Preferent per la temporada 2012-2013. Un nou èxit pel futbol base del club. Moltes felicitats nois!

En una lliga llarga de trenta partits, vint-i-cinc victòries, tres empats i només dues derrotes no és gens fàcil d’aconseguir. Cent cinc gols a favor i només trenta en contra són xifres d’equip campió.

A casa, el Narcís Sala ha estat un fortí, l’equip ha acabat invicte a casa amb tretze victòries i dos empats.

Per l’entitat, el fet de comptar amb un nou Cadet a Preferent era una fita que feia alguns anys s’intentava aconseguir, doncs reduirà el salt amb el Cadet A i permetrà preparar millor els jugadors per l’edat Juvenil. Després d’algunes temporades, ha estat aquest grup, amb molta qualitat i competitivitat, i amb un cos tècnic que ha sabut gestionar la plantilla, els que han aconseguit aquest important èxit.

Felicitats, jugadors, tècnics, pares i mares, i a tot el club, per l’èxit obtingut.

Crònica i foto: Elisabet Sánchez i Aponte

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS