El futbol base de la U.E. Sant Andreu, a dalt de tot

La temporada vinent el club podria tenir equips a la màxima categoria de totes les edats formatives. Els Juvenils, lluiten per l’ascens a la Primera Divisió estatal, a la resta d’edats hi tenim equips a la millor divisió i tots tenen ben encaminada la permanència.

Si el Juvenil A aconsegueix la proesa, l’any que ve el club competirà amb els millors, de Prebenjamins a Juvenils.

L’edat Juvenil masculina és la única on la màxima competició ja l’organitza la Federació Espanyola de Futbol, que divideix els equips en 7 zones geogràfiques. Els campions de cada grup i el millor segon tenen dret a participar a la Copa de Campions, que corona un campió a nivell de tot Espanya. A banda, també es disputa la Copa del Rei Juvenil, amb els dos millors de cada grup, i els dos millors tercers. Si bé les copes només són a l’abast d’equips molt poderosos, l’any que ve es podria disputar per primer cop aquesta competició si el Juvenil aconsegueix l’objectiu pel que tant està treballant enguany.

En edat Cadet masculina, la màxima categoria és la Divisió d’Honor de Catalunya, amb un grup únic amb els millors equips del país. El Cadet A ja s’ha hagut d’enfrontar als equips A de Barça i Espanyol, pel que és la única lliga on el nostre equip encara no ha assegurat la permanència. Però té 5 punts d’avantatge a falta de 3 jornades, i estan lluitant cada pilota per aconseguir l’objectiu al final.

També juga a Primera Divisió l’Infantil A. En aquest cas, aquesta divisió d’edat més petita està dividida en 5 grups, però com Barça i Espanyol juguen al costat de Barcelona, també l’Infantil s’ha enfrontat als seus equips A, amb gran solvència, ja està matemàticament fora de perill.

En edat Aleví i Benjamí, el club té més d’un equip a la màxima divisió, A i B, en diferents grups, i en edat Prebenjamí hi ha 5 equips que juguen en una única categoria, separats per grups, tots ells sense patir pel descens. Destaca el Prebenjamí B, líder del seu grup.

En categoria femenina, les edats s’agrupen de manera diferent. En edat cadet-infantil només hi ha una divisió, com en aleví-benjamí-prebenjamí, on les més petites són terceres amb una gran temporada. En categoria infantil-aleví, s’ha patit una mica, i s’ha hagut de jugar un playoff, però a manca d’una jornada, l’equip seguirà a primera.

Si la sort acompanya el Juvenil A, la temporada vinent serà històrica. Us animem a que doneu suport als jugadors de totes les categories, destacant el dissabte a l’hora habitual de les 18h, el Juvenil A al Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS