El Juvenil A aconsegueix l’ascens a Divisió d’Honor

No ha calgut esperar a les dues últimes jornades del campionat. Els quadribarrats van aprofitar el primer match-ball, a camp de L’Hospitalet, i amb un empat a un, combinat amb la derrota de l’Espanyol B a camp del Mercantil, van segellar matemàticament l’ascens a l’elit de la categoria. Enhorabona nois!

CE Hospitalet 1 – UE Sant Andreu 1

Un gol de cap de Javi als set minuts, després d’una preciosa jugada col•lectiva, posava en avantatge als quadribarrats que arrencaven el partit molt seriosos i sòlids, controlant la possessió de la pilota i posant en moltes dificultats la defensa de l’Hospitalet.

Era un xoc de contrastos, entre el futbol de toc i elaboració dels andreuencs i l’estil més físic i directe dels riberencs. Amb el 0-1 i el partit controlat pels visitants, els locals han realitzat dues substitucions ràpides, abans del descans, per mirar de donar un gir a la situació, intentant reblar el clau i portar l’enfrontament encara a una major confrontació atlètica, que els beneficiés. I del cert que ho han aconseguit, perquè en els últims cinc minuts de la primera meitat hi ha hagut temps pel gol de l’empat de l’Hospitalet i perquè tots dos equips es quedessin amb un jugador menys, després de dues expulsions molt rigoroses. La realitat era que els locals havien dut el matx al seu terreny i havien passat d’una situació complicada amb el marcador en contra i en mans del rival, a aconseguir la igualada, amb tota una segona meitat per davant, transformant el duel en una lluita física, molt travada, que semblava beneficiar-los.

A la represa, els quadribarrats van poder tornar a avançar-se al primer minut després d’una gran jugada de Geri amb passada de la mort per Víctor, però la rematada d’aquest era rebutjada en última instància per un defensor riberenc.

El Sant Andreu ha sabut, durant aquest segon període, jugar més tranquil i controlar l’ansietat millor que el seu rival. Els locals han abusat del joc dur i del futbol directe mentre que els andreuencs han jugat amb més serenitat i han tingut les ocasions més clares per sentenciar el partit, sobretot en les botes d’Adri Ruiz, inclòs un llançament al pal de la porteria de l’Hospitalet. Els riberencs han assetjat molt, però sense arribar a crear excessiu perill. Però sí han tingut una molt clara ocasió que Pol ha salvat sota pals. Amb molts nervis i molta tensió arribava el final i l’explosió d’alegria dels jugadors quadribarrats i de l’afició andreunca que en gran nombre s’ha desplaçat a la Feixa Llarga i no ha deixat d’animar l’equip durant tot el partit.

Colofó d’or i just premi per un equip que ha realitzat un magnifica temporada i que mancant dues jornades aconsegueix la merescuda recompensa al treball realitzat. Felicitats a jugadors i cos tècnic per aquest meravellós èxit. JA SOM DE DIVISIÓ D’HONOR.

Els jugadors han rebut aquest diumenge l’homenatge de l’afició i han vist com el primer equip li feia el passadís abans del partit contra el València Mestalla.

CE l’Hospitalet: Roger Cabezas, Xavi, Mañas, Alan, Mario (Cristian, 82′), Dani Fernández, Aitor Nisa (Sergio, 33′), Over (Quim, 33′), Pedro Bilbao, Álex i Pedro Baena (Nico, 74′).

UE Sant Andreu: Gabri, Nando, Jilmar, Jarque, Pol, Pepe, Sergio (Dowi, 88′), Rubén, Geri (Verdú, 73′), Víctor. (Rojas, 91′) i Javi Ruiz (Adrián, 60′).

Gols: 0-1 Javi Ruiz (7′); 1-1 Sergio (43′).

Àrbitre: José Antonio Salas Montoro (Barcelona). Ha amonestat els locals Dani Fernández (38′), Mario (44′), Pedro Baena (69′), Álex (72′), Sergio (74′) i els visitants Jilmar (13′) i Jarque (47′). Ha expulsat el local Alan amb vermella directa (40′) i Mañas per doble groga (58′ i 87′) i el visitant Rubén amb doble amonestació (29′ i 45′). També ha expulsat el tècnic local, Robert Cuesta (89′).


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS