El Juvenil A s’acosta a l’ascens (NOU HORARI: DS. 17h Mpal. l’Hospitalet)

Els quadribarrats van complir contra el Premià i el seu gran rival per l’ascens, l’Hospi, va punxar. A falta de tres jornades la Primera estatal és a prop, però dissabte s’afronta el partit més complicat de l’any. El Juvenil visitarà els riberencs (NOU HORARI: 17.00h, Estadi Mpal. L’Hospitalet).

Els de la vora del Llobregat comptaran doncs amb l’avantatge de tenir el camp apamat i la seva afició al costat, el que complicarà molt l’encontre pels nostres, però estem segurs que el Juvenil A ho donarà tot, i que intentarà la sorpresa i sentenciar l’ascens. Amb 6 punts d’avantatge, un resultat positiu significaria un pas endavant gairebé definitiu de cara a pujar de categoria.

La victòria seria l’ascens matemàtic, i l’empat ho deixaria en qüestió d’1 punt de cara a les dues darreres jornades, depenent dels resultats de tercers com l’Espanyol B o el Jabac. La derrota, deixaria les dues últimes jornades per lluitar.

En qualsevol cas, aquest proper partit serà de molts nervis i molta dificultat, però el Juvenil està fent una gran temporada i ja ha hagut d’afrontar partits molt complicats, perquè no somniar amb l’ascens ara?

UE Sant Andreu  1 – CE Premià 0

A mesura que s’apropa el final de lliga, els punts valen el seu pes en or quan la lluita per pujar està tan ajustada. Durant la primera meitat els andreuencs, molt nerviosos, van acusar la pressió i es van mostrar imprecisos davant un Premià molt seriós. Al minut 40 els de el Maresme van tenir l’oportunitat més clara del primer temps amb un llançament de falta lateral que es va enverinar per acabar impactant al pal dret de la porteria local.

Després dels minuts de descans va canviar completament la decoració del partit, i els quadribarrats van mostrar la bona cara a la qual ens tenen acostumats. Molt ràpid, als 5 minuts de la represa, Geri va robar una pilota prop de la frontal i va assistir a Rubén perquè aquest posés l’1-0 en el marcador, resultat que seria ja definitiu.

El bon segon temps dels locals solament va tenir el premi d’aquest gol que val tres punts, però la clara superioritat que van mostrar en aquesta segona fase del partit va merèixer molt més. Mentre que els visitants no van tornar a crear perill en els segons 45 minuts, els andreuencs van poder sentenciar amb claredat en moltes ocasions. Adri va enviar una pilota al pal, i el porter visitant va estar molt encertat davant els perillosos trets de Geri, Víctor, Ruben i Rafiu, però al final no va arribar el merescut gol de la tranquil•litat.

No obstant l’important eren els tres punts, i l’equip va aconseguir l’objectiu, sobreposant-se als nervis i a un inici dubitatiu, per acabar donant el seu nivell habitual i signant un segon període de clara superioritat on el resultat final es va quedar curt pels seus mereixements.

Camp: Narcís Sala. Bon temps i bon ambient. Prop de 300 espectadors a les graderies

UE Sant Andreu: Gabri, Nando, Jarque, Jilmar, Pol, Pepe, Rubén (J. Vicente), Sergio (Rojas), Geri (Rafiu), Víctor i Adrián Ruiz (Verdú)

CE Premià: Héctor (Jairo), Mati, David, Álex (Nico Pandiani), Morales, Barry (Navarro),Llanes (Maverick), Segura, Pauli, Galán i Luis

Gol: 1-0, Rubén (min. 50)

Àrbitre: Pérez Fernández. Va amonestar a Nando, Pepe i Sergio; i a Álex i Segura

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS