El Juvenil A no afluixa

Nova victòria del nostre Juvenil A, aquesta vegada davant una Damm que va arribar al Narcís Sala molt necessitada de punts i que va estar a prop d’aconseguir un resultat positiu tot i que al final va acabar derrotada amb claredat. Els quadribarrats van remuntar en un partit on els quatre gols van ser al segon temps.

UE Sant Andreu 3 – CF Damm B 1

Va ser un partit complicat pels quadribarrats per diferents motius. Primer perquè és complicat trobar motivació una vegada has aconseguit el teu gran objectiu, segon perquè el rival arribava amb la imperiosa necessitat d’aconseguir algun punt en vista del complicada que s’ha tornat la situació a la zona baixa de la taula, i tercer perquè l’equip acumulava diverses baixes per sanció o lesió.

Al final, cap d’aquestes raons va ser més gran que l’ambició dels nostres jugadors. Quan més es va complicar el partit amb el gol dels cervessers, els andreuencs van oferir la seva millor cara i van reaccionar amb autoritat aconseguint donar la volta al partit i acabar guanyant amb claredat i justícia.

Els visitants ho tenien clar i van plantejar un partit molt defensiu, pressionant molt, deixant molt pocs espais i complicant molt el joc del Sant Andreu. Moltes dificultats per als locals, que semblaven mostrar-se molt embussats quan s’apropaven a l’àrea rival.

Durant el segon període el guió semblava ser el mateix de la primera part, però les dificultats semblaven multiplicar-se després del gol de la Damm que posava el 0-1 als 59 minuts. No obstant això, aquest gol va ser el punt d’inflexió del partit. A partir d’aquest moment els andreuencs van encadenar 30 minuts del gran joc al que ens tenen habituats, superant clarament als seus rivals i combinant, ara si, amb encert i molt perill. La reacció va ser fulminant i brillant pels quadribarrats i letal pels cervessers. Dos gols d’Adrián Ruiz i un altre de Geri certificaven la remuntada.

Amb aquest resultat, el Juvenil A segueix optant al segon lloc de la classificació que permetria jugar la Copa Catalunya. No és fàcil, solament una victòria andreuenca a Girona combinada amb una derrota del Gavà en Santa Coloma donaria possibilitat de disputar aquesta competició.

Camp: Narcís Sala. Uns 200 espectadors. Nit freda i pluja torrencial durant gran part del partit

UE Sant Andreu:  Adri Aliaga, Nando, Dowi, Josevi (Axel), Jilmar, Rojas (Pepe), Adrián Ruíz, Sergio, Javi Ruíz (Geri), Víctor i Verdú (Rafiu)

CF Damm B:  Christian, Juanma, Lázaro, Rubén, Nieto, Pintor, Hernando, Canelada (Moya), Aleix Cistero (Iborra) i Angel Pérez

Gols:
0-1 Oscar Hernando (59′)
1-1 Adrián Ruiz (69′)
2-1 Geri (72′)
3-1 Adrián Ruiz (81′)

Àrbitre: Roger Sales Fonts

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS