El Juvenil A tanca la temporada amb una nova victòria

Ni el fet d’haver aconseguit l’ascens a Divisió d’honor ha aconseguit relaxar a aquest equip que ha seguit mantenint la mateixa ambició per acabar tancant una gran temporada. Els quadribarrats es van imposar al Girona B amb gols de Rafiu i Javi.

Setanta són els punts que ha aconseguit aquesta temporada el Juvenil A, igualant al CF Gavà, segon clasificat, encara que el goalaverage ha impedit la classificació per disputar el campionat de Catalunya. Ha estat una pena, després de retallar als de Gavà una diferència que va arribar a ser de fins a 11 punts.

No obstant això, en l’últim partit en camp del Girona B, es va aconseguir la victòria número 21 d’aquesta lliga que posa brillant colofó a una extraordinària temporada. El sprint final de l’equip ha estat espectacular, encadenant dotze jornades consecutives sense conèixer la derrota, amb deu victòries i dos empats, en la fase decisiva del campionat i quan més pressió calia suportar.

En una gran primera meitat, els andreuencs es van avançar amb un gol de Rafiu i ben van poder sentenciar el partit abans del descans. El propi Rafiu, Rubén, Geri i Adrián Ruiz van disposar de clares ocasions per tancar el matx, però es van estavellar davant la gran actuació del meta del Girona Adrìà.

En la segona meitat va arribar la reacció local i després de diversos acostaments perillosos dels de Girona, Gerard Gumbau igualava el partit. Però quan pitjor semblaven estar les coses, va aparèixer de nou Javi, el “pichichi” de l’equip, per aconseguir el gol de la victòria.

Punt i final a una lliga de matrícula d’honor per al nostre juvenil A, que el proper any tindrà davant si el repte de lluitar contra els millors a la Divisió d’Honor Juvenil. Moltes felicitats i gràcies per l’any que ens heu regalat.

Camp: Torres de Palau. Uns 100 espectadors

FC Girona B: Adrià, David, Gámez, Eloi (Roc), Massegú, Guilana, Barco (Mamadou), Serramitja, Oriol (Aleix), Gumbau i Pere (Iván)

UE Sant Andreu: Gabri, Nando, Jarque, Jilmar (Rojas), Pepe, Sergio, Rubén (Javi), Adrián, Rafiu (Canut), Víctor i Geri (Verdú)

Gols:

0-1, Rafiu (8′)

1-1, Gumbau (65′)

1-2, Javi (70′)

Àrbitre: Rodríguez Ventura, bé. Va amonestar a Gumbau; i a Sergio

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS