Fins a set andreuenques als onzes de la jornada d’esportfemeni.com

La pàgina web esportfemeni.com fa un seguiment exhaustiu del grup 3 de la segona divisió estatal femenina i cada setmana fa un onze amb les jugadores més destacades de la jornada. Set quadribarrades hi han aparegut alguna vegada aquesta temporada.

El Sant Andreu Femení ha hagut de treballar molt aquesta temporada i potser no ha pogut lluir gaire de cara a la galeria, immerses en la lluita per la permanència. Però malgrat això, els companys d’esportfemeni.com han destacat fins onze vegades alguna jugadora del nostre club en el seu onze ideal, reconeixent així la feina de les nostres jugadores que ha acabat amb la salvació de l’equip a les darreres jornades.

La veritat és que l’equip ha destacat pel seu treball col·lectiu, molt solidari, amb mèrit per totes les jugadores. I com no podia ser d’altra manera, la cosa ha acabat força repartida reflex d’aquest joc de conjunt. Han repetit i hi han sortit dues jornades la portera Sílvia Rayo, les defensores Mar García i Kaky Fuertes, i la migcampista Carla Tomás. Les migcampistes Núria Vila, Maria Visa i la davantera Adri Quer també hi han sortit una vegada.

Però no són només aquestes 7 jugadores les que algun dia han cridat l’atenció dels experts del futbol femení. Yaiza Pérez, ha estat convocada per la selecció catalana sub-18. El seu joc, competint a Segona Divisió estatal, fins i tot abans de la majoria d’edat, no ha passat desapercebut pel seleccionador.

Finalment cap de les jugadores del Sant Andreu ha entrat a l’onze ideal de la temporada. Aquestes han estat molt repartides i altres equips amb millor classificació han acaparat aquests reconeixements. Tot i així, el fet que tantes jugadores de l’equip hagin sortit algun cop a l’onze de la setmana demostra la bona feina del bloc i el treball de totes per assolir la permanència. En un equip on totes han hagut d’estirar del carro en algun moment per ajudar el grup, el millor premi a la feina del conjunt ha sigut assolir l’objectiu de mantenir la categoria.

Enhorabona!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS