La sort dóna l’esquena al Cadet A

Jornada molt desgraciada pel Cadet, que ha dominat i lluitat els vuitanta minuts però que no ha tingut el premi dels punts. Els resultats de tercers tampoc han acompanyat i ara tocarà patir per aconseguir la permanència. Partit clau dissabte a les 12h30 (Narcís Sala) per la salvació. Tots amb el Cadet!!!

El Sant Andreu ha avisat ja en el 3 ‘amb una rematada de cap que ha sortit alta. A pilota aturada el Sant Andreu ha creat força perill, essent el clar dominador d’aquest tipus d’accions a l’àrea, però les rematades i jugades de perill andreuenques sortien desviades per poc sense acabar de generar feina pel porter local.

El Jabac ha prescindit del centre del camp, amb poca continuïtat en les jugades davant un Sant Andreu molt ordenat, però la primera jugada de veritable perill ha sigut local, amb un xut des de fora l’àrea que el porter quadribarrat ha desviat a córner, amb l’infortuni que en la seva execució, amb una jugada assajada, Brunet ha marcat l’1-0.
Era la primera arribada local i ha acabat amb gol en contra.

Lluny d’abaixar el cap el Cadet ha seguit marcant el ritme, creant ocasions però sense transformar-les, mentre els locals a la contra tan sols han creat una ocasió, això sí, certament perillosa, quan al 40 el xut d’Alex l’ha rebutjat el travesser.

A la segona meitat el Jabac ha sortit amb una marxa més i ha gaudit de tres ocasions per sentenciar el partit. El Sant Andreu patia uns minuts difícils, els únics on s’ha vist dominat per l’adversari, però al minut 71 ha arribat l’expulsió justa del local Morilla per una acció absurda, que ha reactivat els cuadribarrats.

El Cadet ha estirat línies i s’ha bolcat buscant l’empat, tancant els locals al seu camp, i generant nervis en les files locals, que han acabat amb la segona expulsió, al 78, aquesta per doble amonestació, de Maturana.

Últims minuts d’infart on el Sant Andreu ha inclinat el camp, rebent el premi al seu esforç en el 80 ‘amb un gran gol de Pablo.

Faltava només el descompte, i semblava que seria el resultat final però el Sant Andreu volia la victòria, ha arriscat i ho ha pagat en el següent atac local, al 81, una pilota llarga de Jorge a l’àrea l’ha aprofitat Adri davant la dissort dels cuadribarrrats per marcar de cap davant la sortida del porter.

Complicat resultat que acosta el Jabac a la Copa i deixa el Sant Andreu amb un calendari d’infart.
A falta de dues jornades el Cadet té dos durs encontres, amb el Cornellà, quart, aquest dissabte a casa i el totpoderós i campió Barça al seu camp a la darrera jornada, i els rivals per darrere ja es freguen les mans. Però que no dubtin que els nois ho donaran tot. Si la mala sort acaba amb el descens no serà per l’esforç dels jugadors, que estan fent una campanya on no se’ls pot recriminar res.

El partit d’aquest dissabte és clau, i segur que els jugadors agrairan el suport de l’afició. Serà un partit emocionant i amb nervis, però estem segurs que servirà molt als cadets per aprendre a competir, es guanyi o es perdi recordaran aquest dia com un partit dels de debò, i en trauran coses positives.

Ànim al cadet, i us convidem a tots a assistir al Narcís Sala dissabte a les 12h30.

Foto: blog uniojabacadetc

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS