Morales renova per una temporada

El porter andreuenc ha signat aquesta tarda a les oficines del club, juntament amb el president Camino, la seva renovació amb l’entitat quadribarrada per una camanya més. Morales complirà la seva cinquena temporada al Narcís Sala, sent el jugador de la plantilla amb més anys al club.

La porteria andreuenca continua estant en bones mans després que una de les insignies del club, José Miguel Morales, hagi segellat la seva continuïtat aquesta tarda. El ‘Moro’ ja va avançar fa un mes que es trobava molt a gust al club i que la seva intenció era continuar. Avui, quatre setmanes més tard, el porter ha firmat el seu nou contracte que el vincula amb el Sant Andreu un any més.

Morales, de 35 anys, va arribar a Sant Andreu l’any 2008 provinent del Terrassa. En aquests quatre anys al Narcís Sala, el barceloní s’ha guanyat l’afició quadribarrada amb les seves actuacions i la seva manera de ser. El millor porter de la categoria per a molts i internacional amb la Selecció Catalana absoluta en 5 ocasions, seguirà donant alegries al Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS