Nou quadribarrats i quadribarrades han sigut seleccionats enguany

Cinc jugadores i quatre jugadors andreuencs els han cridat aquesta temporada per participar en les convocatòries de la FCF, ja sigui amb la Selecció Catalana o amb la del Barcelonès. Els Sub-18 per Catalunya Yaiza Pérez i Albert Jarque, apunten molt amunt.

L’Albert Jarque és un dels jugadors que més promet del Juvenil A i, a banda de ser peça clau en l’ascens a Divisió d’Honor, el seu any està essent rodó amb 2 convocatòries de la sub-18 catalana. Jarque, a més, ha estat triat pel programa de Nike The Chance com una de les principals promeses sub-20 de Catalunya.

La Yaiza Pérez, més que una promesa, és una realitat. Fonamental ja en el primer equip femení, és una assídua de la catalana femenina sub-18, amb 9 convocatòries, i disputant 2 cops fases del Campionat Estatal de seleccions autonòmiques.

Però és que els més petits també destaquen. El futbol femení del Sant Andreu té un planter de luxe. L’equip Aleví-Benjamí-Prebenjamí ha aconseguit un meritori tercer lloc a la categoria, i això ha servit perquè la Federació Catalana s’hagi fixat en 3 jugadores andreuenques per la selecció comarcal del Barcelonès sub-12: la Laia Parera, l’Aina Gustamante i l’Alexia Mayer.

La Cristina Arjo és Aleví com elles i és també companya de la mateixa selecció sub-12, però enguany al Sant Andreu va avançada a la seva edat i ha compartit equip i lliga amb les noies en edat infantil, un o dos anys més grans.

Amb la selecció del Barcelonès sub-16 també hi ha anat tres andreuencs. Del Cadet A, el Joel Cañaveras i el Carlos Vela, que jugant a Divisió d’Honor han destacat en la lluita de l’equip per mantenir la categoria. El David Ortega, del Cadet B, també els ha acompanyat en aquesta mateixa selecció sub-16.

Estem segurs que al llarg de l’estiu i en properes convocatòries encara seran més, però de moment, gran èxit del nostre futbol base.

 

Més en

Izan Espinosa, cedit al Júpiter

Premsa19 de gener de 2020

Reacció fulgurant del Sant Andreu (2-1)

Premsa19 de gener de 2020

Sant Andreu – Granollers: s’enceta la segona volta

Premsa18 de gener de 2020

Miquel Jové i el Sant Andreu, guardonats a la Festa de l’Esport

Premsa17 de gener de 2020