Nou quadribarrats i quadribarrades han sigut seleccionats enguany

Cinc jugadores i quatre jugadors andreuencs els han cridat aquesta temporada per participar en les convocatòries de la FCF, ja sigui amb la Selecció Catalana o amb la del Barcelonès. Els Sub-18 per Catalunya Yaiza Pérez i Albert Jarque, apunten molt amunt.

L’Albert Jarque és un dels jugadors que més promet del Juvenil A i, a banda de ser peça clau en l’ascens a Divisió d’Honor, el seu any està essent rodó amb 2 convocatòries de la sub-18 catalana. Jarque, a més, ha estat triat pel programa de Nike The Chance com una de les principals promeses sub-20 de Catalunya.

La Yaiza Pérez, més que una promesa, és una realitat. Fonamental ja en el primer equip femení, és una assídua de la catalana femenina sub-18, amb 9 convocatòries, i disputant 2 cops fases del Campionat Estatal de seleccions autonòmiques.

Però és que els més petits també destaquen. El futbol femení del Sant Andreu té un planter de luxe. L’equip Aleví-Benjamí-Prebenjamí ha aconseguit un meritori tercer lloc a la categoria, i això ha servit perquè la Federació Catalana s’hagi fixat en 3 jugadores andreuenques per la selecció comarcal del Barcelonès sub-12: la Laia Parera, l’Aina Gustamante i l’Alexia Mayer.

La Cristina Arjo és Aleví com elles i és també companya de la mateixa selecció sub-12, però enguany al Sant Andreu va avançada a la seva edat i ha compartit equip i lliga amb les noies en edat infantil, un o dos anys més grans.

Amb la selecció del Barcelonès sub-16 també hi ha anat tres andreuencs. Del Cadet A, el Joel Cañaveras i el Carlos Vela, que jugant a Divisió d’Honor han destacat en la lluita de l’equip per mantenir la categoria. El David Ortega, del Cadet B, també els ha acompanyat en aquesta mateixa selecció sub-16.

Estem segurs que al llarg de l’estiu i en properes convocatòries encara seran més, però de moment, gran èxit del nostre futbol base.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS