Nova jornada de màxim interès pel futbol base

S’acaba la temporada i diversos equips del club estan immersos en diferents lluites. El Juvenil A no en té mai prou, aconseguida la Divisió d’Honor, ara vol jugar la Copa Catalunya. No depèn d’ell mateix, però aquests no es rendeixen mai. Vine a animar-los (Diumenge 20h Narcís Sala) i a felicitar-los pel seu recent èxit.

El Cadet E, el Benjamí E i l’Aleví I lluiten per l’ascens i el podrien aconseguir si no se’ls torcen les coses aquests darrers partits.Per contra, el Cadet A té una jornada decisiva, i com Juvenil B, Benjami C i Aleví G, encara podrien acabar baixant. Molts ànims a tots ells.

Per la seva banda, el Juvenil A, per boca del seu entrenador, s’ha proposat un nou repte, la Copa Catalunya. És a 5 punts del Gavà amb tan sols 2 jornades en joc, equip que ocupa la plaça que hi dóna dret. Però els del Baix Llobregat juguen contra Barça i un dels equips immersos per eludir el descens, la Grama, pel que el Sant Andreu mirarà de sumar els 6 punts per posar-los pressió. El Gavà té l’avantatge de dependre d’ell mateix, però els andreuencs no pensen deixar-se anar.

Us adjuntem el calendari complert de partits del futbol base.

jornada 19-20 de maig

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS