Nova jornada de màxim interès pel futbol base

S’acaba la temporada i diversos equips del club estan immersos en diferents lluites. El Juvenil A no en té mai prou, aconseguida la Divisió d’Honor, ara vol jugar la Copa Catalunya. No depèn d’ell mateix, però aquests no es rendeixen mai. Vine a animar-los (Diumenge 20h Narcís Sala) i a felicitar-los pel seu recent èxit.

El Cadet E, el Benjamí E i l’Aleví I lluiten per l’ascens i el podrien aconseguir si no se’ls torcen les coses aquests darrers partits.Per contra, el Cadet A té una jornada decisiva, i com Juvenil B, Benjami C i Aleví G, encara podrien acabar baixant. Molts ànims a tots ells.

Per la seva banda, el Juvenil A, per boca del seu entrenador, s’ha proposat un nou repte, la Copa Catalunya. És a 5 punts del Gavà amb tan sols 2 jornades en joc, equip que ocupa la plaça que hi dóna dret. Però els del Baix Llobregat juguen contra Barça i un dels equips immersos per eludir el descens, la Grama, pel que el Sant Andreu mirarà de sumar els 6 punts per posar-los pressió. El Gavà té l’avantatge de dependre d’ell mateix, però els andreuencs no pensen deixar-se anar.

Us adjuntem el calendari complert de partits del futbol base.

jornada 19-20 de maig

Més en

Entrega fins al final i encert a la tanda de penals

Premsa12 d'agost de 2018

Última ronda abans dels quarts de final

Premsa11 d'agost de 2018

Aleix Campanario, fisioterapeuta que s’incorpora al cos tècnic

Premsa10 d'agost de 2018

El Sant Andreu agafa embranzida a la Copa Catalunya

Premsa8 d'agost de 2018