El Narcís Sala tindrà banquetes noves de la mà de TEA3

El club i l’empresa TEA3 Sports, especialitzada en el disseny, fabricació i instal·lació de material esportiu, han arribat a un acord de col·laboració perquè l’estadi andreuenc estreni noves banquetes. Més comoditat, comfort, i un millor disseny són els canvis principals.

L’empresa TEA3 és capdavantera en l’àmbit d’instal·lacions dedicades a l’esport, amb seu al Vallès ha participat en multitud d’actuacions a estadis i pavellons, amb els darrers avenços i la màxima qualitat en equipament esportiu.

Aquesta empresa s’incorpora doncs a col·laborar amb el nostre club amb aquesta primera actuació, que es feia necessària ja que l’antiguitat de les banquetes requeria una millora per dotar-les d’una millor protecció en cas d’inclemències com la pluja, el fred o el vent, a banda de la millora en el seu disseny.

En el transcurs d’aquesta setmana està previst substituir les banquetes antigues per unes de noves, de cara a tenir-les llestes pel proper partit de lliga. Estem segurs que la col·laboració amb una empresa d’aquest nivell serà profitosa per les dues bandes.

http://www.tea3.es/

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS