Officat assumeix les reformes de la sala de premsa i la llotja

L’empresa de mobiliari Officat s’incorpora des d’avui a la llista de patrocinadors del Sant Andreu i s’encarregarà de rentar la cara a dos dels espais de l’estadi que ho necessitaven: la sala de premsa i la llotja presidencial. Un nou partner que s’encarrega d’arreglar instal·lacions.

El club ha cregut convenient, ara que amb el final de temporada l’activitat al Narcís Sala es reduirà, fer renovacions d’algunes dependències que havien quedat obsoletes. Primer van ser les banquetes i ara és el torn de la llotja i la sala de premsa.

Tots dos espais s’han pintat i se’ls hi ha renovat el seu mobiliari. Un cost que assumirà l’empresa Officat, nou patrocinador del club i proveïdor del material que s’hi ha instal·lat. I és que el nou col·laborador és una companyia dedicada al subministrament de mobiliari per oficina.

Les millores a la sala de premsa permetran treballar de manera més còmode als mitjans de comunicació i alhora projectaran una imatge de club més potent. De la mateixa manera, els membres del primer equip podran fer les sessions de video amb més comoditat.

Pel que fa a la llotja, el canvi de mobiliari adequarà l’espai als temps que corren i es modernitzarà. Un espai més acollidor per rebre directius dels equips rivals i les diverses personalitats que visitin l’estadi quadribarrat.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS