Participa al Campionat d’Estiu del Club!

El club pretén fomentar el bon ambient i els llaços entre tots els que tenen alguna relació més o menys propera amb la nostra entitat, organitzant un torneig de futbol 7 obert a la participació de pares, penyes, socis, seguidors, gent del barri, tothom qui ho desitgi. Les inscripcions ja són obertes.

El Torneig se celebrarà a les instal·lacions del Narcís Sala de dilluns a dijous de 20h a 22h, durant el mes de Juliol, animeu-vos.

Davant la demanda de pares i socis amb ganes de jugar algun partidet i imitar a fills i jugadors del club, aquest estiu s’organitzarà un campionat d’estiu a les nostres instal•lacions. Els partits es disputaran al Narcís Sala, els dies feiners excepte el divendres, al vespre, en un horari accessible per aquells que treballen durant el dia.

Els equips inscrits disputaran un mínim de quatre partits, i podran optar a premis destacables: samarretes, carnets de soci pels membres de l’equip, i trofeu pel guanyador. Les inscripcions es poden fer des d’ara i fins el 25 de Juny com data límit. El preu per equip és de 320 eur.

Us adjuntem el formulari d’inscripció amb tota la informació del torneig.

Podeu obtenir més informació als telèfons 93.311.29.54, 669.91.04.23 i al correu electrònic lligajuliol2012@uesantandreu.cat.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS