Quim Araujo, renovat per una temporada

El mago va signar ahir a la tarda la renovació a les oficines del club i seguirà una temporada més vestint la quadribarrada. Quim és el sisè jugador que segella la seva continuïtat al Sant Andreu després que en les darreres setmanes ho hagin fet Borja, Dídac, Melo, Rubén i Edgar.

Va arribar l’estiu passat procedent del Municipal de Nou Barris després de ser la gran revelació de la Tercera Divisió amb la Montanyesa. En la temporada del seu debut a la Segona B, l’atacant s’ha perdut només un partit de lliga. Les seves 37 aparicions, 24 com a titular i 13 sortint des de la banqueta, demostren que Araujo és una peça important pels esquemes de Piti Belmonte.

En els 2.361 minuts que ha disputat, l’extrem s’ha convertit en el segon màxim golejador de l’equip per darrere de Marcos. Han estat cinc gols que han ajudat a l’equip a sumar victòries, com contra el líder, l’Atlètic Balears, o davant Dènia i Lleida, també al Narcís Sala.

Després de signar la renovació, el jugador va reconèixer estar molt content i molt a gust al club. Quim també va afirmar que espera que la propera temporada el seu rendiment sigui millor un cop ja adaptat a la categoria.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS