Vendaval quadribarrat a Figueres

El Juvenil A de la U.E. Sant Andreu no va donar cap opció al seu rival en la visita a Figueres. Els locals, lluitant per sortir de la zona baixa de la taula, res van poder fer davant l’evident superioritat de l’equip andreuenc que es va imposar per 0-5. La victòria permet seguir somiant amb l’ascens.

UE Figueres 0 – UE Sant Andreu 5

Després d’uns primers minuts de tempteig, els visitants s’avançaven en el marcador gràcies un tret llunyà de Pepe. Un gol que donava confiança i assentava a l’equip, que va poder marcar poc després el segon en una acció de Rubén que era salvada per un defensa local sota els pals.

En el minut 32 arribava la jugada que decidia el partit de manera gairebé definitiva. Una rematada de Pol a la sortida d’un corner era rebutjatda per un defensa, amb les mans, quan la pilota ja s’introduïa el fons de les malles. El consegüent penal era transformat per Víctor al mateix temps que el local Lanzas marxava camí dels vestuaris amb targeta vermella directa.

Des d’aquest moment i fins al final del partit solament va haver-hi un equip, malgrat els meritoris esforços de l’equip gironí. En la segona meitat Javi de falta directa ampliava la diferència i dues dianes de Rubén certificaven la golejada que encara va poder augmentar Víctor amb un llançament al pal de la meta del Figueres.

Nova victòria que serveix per recuperar el lloc d’ascens després del triomf de l’Hospitalet dissabte passat davant el Cornellà. Tot segueix obert mancant 4 jornades per al final de la lliga. Aquest proper dissabte nova prova de foc en el Narcís Sala davant el Premià.

UE Figueres: Aitor, David Garcia, Aleix, Lanzas, Sergio (Óscar, 11′), Lari, Capel (Damià, 46′), Guillem (Albert, 34′), Vinchy (Ezequiel, 46′), Lolo i Ruedas.

UE Sant Andreu: Gabri (Adri, 74′), Nando (Rojas, 59′), Jarque, Jilmar, Pol, Pepe, Rubén, Sergio (Rafiu, 61′), Javi R. (Adri R., 57′), Víctor i Geri (Verdú, 51′).

Àrbitre: Josep Maria Quintana Carmona. Ha amonestat Aitor, del Figueres, i Sergio i Javi Ruiz, del Sant Andreu. Ha expulsat Lanzas, del Figueres, amb vermella directa (32′).

Gols: 0-1: Pepe (9′); 0-2: Víctor (p.) (32′); 0-3: Javi Ruiz (48′); 0-4: Rubén (58′); 0-5: Rubén (68′).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS