Vint convocats per acomiadar la temporada

L’entrenador Piti Belmonte cita els vint jugadors disponibles per l’últim partit d’aquest curs 2011/2012. Serà demà al Narcís Sala contra el València Mestalla i en horari poc habitual a casa, les 18.00h. L’equip té les ja conegudes baixes per lesió de Borja i Marc i vol la victòria per tancar la temporada.

Cap dels dos equips s’hi juga ja res més enllà de l’honor i d’intentar acabar la lliga el més amunt possible. Els valencians arriben salvats amb 47 punts i ocupant la 14ena plaça de la classificació en la que ha estat la temporada del seu retorn a la categoria.

Dels equips que estan salvats, el Mestalla és amb diferència el més golejat, amb 52 gols encaixats. A més, els de la capital del Túria baixen moltíssim el seu rendiment lluny de Paterna, on només han aconseguit 16 punts de 54 possibles. Bona part d’aquests punts sumats són gràcies a l’ajuda de la seva jove promesa Paco Alcácer, que acumula 12 gols. Demà, però, el jove davanter no podrà ser al Narcís Sala perquè Unai Emery l’ha convocat amb el primer equip.

Un estadi que no se li dóna gens bé a l’equip valencià. En 10 visites només han aconseguit emportar-se els tres punts en una ocasió, la temporada 95-96. En la resta, cinc victòries andreuenques i quatre empats. L’últim precedent a casa, l’empat a 1 de la temporada 2009-2010. Demà els quadribarrats intentaran refer-se del clar 3 a 0 del partit d’anada a València.

Foto: valenciacf.com

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS