Arnau Tobella continuarà al Sant Andreu

El Zaragoza va decidir no fer efectiva l’opció de repesca que tenia sobre el lateral català i, per tant, Arnau seguirà la propera temporada al Narcís Sala. El jugador va signar dimarts un nou contracte com a jugador del Sant Andreu fins a final de campanya.

El club aragonès va cedir el jugador per dues temporades amb la condició que aquest pogués tornar al club al final de la primera. Finalment, després de setmanes d’indecisió, el club blanquillo ha renunciat a que Arnau torni a terres aragoneses.

Aquesta temporada el lateral esquerre ha 32 partits amb la samarreta quadribarrada. En els seus 1.911 minuts disputats, el defensa ha convençut l’afició i el cos tècnic, primer jugant de lateral i més tard avançant la seva posició en la banda esquerre. Ara el jugador tindrà una altra temporada per seguir demostrant el seu rendiment sobre la gespa del Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS