Arriba el I Torneig Benitosports-Adidas Aleví al Narcís Sala

El millor futbol Aleví aterra aquest cap de setmana al nostre estadi, amb un campionat de luxe que reuneix 16 clubs de l’àrea de Barcelona que aposten decididament pel futbol base. L’ONG ESPORT SOLIDARI hi farà una recollida de material esportiu per nens africans.

El nou trofeu de referència al país, es jugarà aquesta temporada i la vinent a casa nostra. Els organitzadors, Benitosports i Adidas, promouen aquesta nova competició que presentarà en un sol cap de setmana la millor producció futbolística de la zona propera a Barcelona en edat aleví, amb una pila d’equips de formació.

Damm, Jabac, La Torreta, Sants, Vilanova, Lliçà, Pomar, Horta, Sant Cugat, Martinenc, Bonaire, Sarrià, Terrassa, Júpiter, Badalona, i evidentment U.E. Sant Andreu, seran els participants.

Un dels factors també a tenir en compte en aquest torneig serà la presència de l’ONG ESPORT SOLIDARI. L’entitat promou la recollida de material esportiu entre clubs i famílies per tal d’enviar material a infants i adolescents africans que tenen dificultats. L’objectiu és tirar endavant per tal que puguin practicar esport en bones condicions.

Aquest cap de setmana al Narcís Sala hi seran per recollir aquell material en bon estat que us ha quedat petit o equipament que no feu servir. Els podeu trobar al següent web.

http://www.esportsolidari.org/ca/index.htm

El dissabte es disputaran els partits en un format de lligueta en grups de 4, i el diumenge es celebraran les eliminatòries fins la final.

Us adjuntem tots els detalls de la competició a la pàgina dels organitzadors:

http://www.nosgustaeldeporte.com/i-torneig-benitosports-adidas-futbol-alevi-2012/

El torneig compta, amb la organització de Benitosports i Adidas, i amb la col·laboració de BASE, LA MAQUINISTA, VERI, RAC 1, MUNDO DEPORTIVO i l’AJUNTAMENT DE BARCELONA.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS