Arriben David Prats, Cárdenas i Cristian Riera

El club ha tancat aquesta tarda tres incorporacions de cara la temporada vinent: el davanter de l’Hospitalet David Prats, el defensa del Santboià David Cárdenas i el lateral esquerre del Logroñés B, Cristian Riera. Tots tres han signat el seu contracte per una temporada.

Feia dies que s’havien de produïr novetats a les oficines del Narcís Sala i avui n’han arribat tres de cop. Tres cares noves per a Piti Belmonte que han anat acostant-se a l’estadi al llarg de la tarda.

El primer en fer-ho ha estat Cristian, un jove lateral esquerre de 19 anys que aquesta temporada ha estat jugant al Logroñés B i que durant el tram final de temporada s’ha entrenat amb el Sant Andreu.

El segon és un vell conegut: David Cárdenas. El barceloní, amb 27 anys, torna al club després de cinc temporades al Santboià. Cárdenas, a qui l’afició ja coneix, pot jugar tant de lateral com de central.

I el darrer, un killer molt conegut a la categoria i amb molta experiència, David Prats. El davanter, de 33 anys, és una garantia de gol i arriba procedent de L’Hospitalet, on aquesta temporada ha anotat 14 gols en lliga i 2 en Copa.

En els propers dies podrem anar coneixent una mica més a fons cadascun d’ells.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS