Col·laboració amb el Banc dels Aliments de Càritas Arxiprestal de Sant Andreu

Coincidint amb la campanya d’abonats per la temporada 2012-2013, el club vol ajudar d’alguna manera aquells que estan patint més la crisi. La vessant més solidaria del Sant Andreu es deixarà veure a partir d’aquesta propera campanya amb gestos com aquest.

El club vol posar de relleu la tasca del Banc dels Aliments de Càritas Arxiprestal, que està fent una labor social tan important a Sant Andreu. Les accions previstes són diverses: si s’aconsegueix superar el nombre de socis actuals, per cada membre de més es destinarà el 50% de la quota d’aquestes altes a menjar pel Banc d’Aliments.

A banda, s’instal•larà al Narcís Sala un punt de recollida on s’hi podran deixar aliments els dies de partit.

D’aquesta manera, si el club creix i supera els socis d’enguany, la meitat d’aquest excedent es destinaria al Banc d’Aliments, i en qualsevol cas, es fa una crida als socis actuals a col•laborar amb aquesta entitat, a la vegada que es mira de posar de relleu la seva tasca i les seves necessitats.

La iniciativa ha sorgit inspirada per la recollida que els pares del futbol formatiu del club fan per celebrar la Festa del Futbol Base, on recullen aliments per aquesta mateixa organització.

Els preus dels abonaments seran molt similars als de la temporada passada per mirar de cobrir almenys les necessitats de funcionament ordinari del club, que ha reduït el seu pressupost un 30%, encara que s’han modificat algunes categories per facilitar la gestió.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS