Cristian Riera, un defensa esquerrà amb molta projecció

El del Maresme arriba del Logroñés al Narcís Sala per lluitar per un lloc al lateral esquerre. Amb només 19 anys, ha passat pel Juvenil del Depor de Divisió d’Honor i en la seva primera temporada senior ha jugat al Logroñés B, de 3a divisió, fent-se amb un lloc a l’onze.

Cristian Riera i Caballero(Canet de Mar 25/6/1992) apunta molt amunt. Amb 182cm i 75 kg juga principalment de lateral esquerre, encara que pot ocupar altres posicions a la defensa o la banda. En les darreres setmanes de la temporada 2011/2012, el jove jugador va estar entrenant sota les ordes de Piti Belmonte i va poder conèixer alguns dels que seran els seus companys.

Va marxar a La Corunya amb només 14 anys després que el Depor es va fixés en ell. Amb els gallecs va arribar al Juvenil de la màxima categoria, i enguany ha fet el salt al futbol senior al filial de la U.D. Logroñés, on van veure les seves possibilitats de futur.

El jove català, que ocuparà plaça de sub-23, no ho ha dubtat en saber de la oferta del Sant Andreu i ha optat per acostar-se a casa fitxant per l’equip que més aposta pel futbol del país.

Benvingut!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS