Darrera jornada en joc pel futbol base

Aquests darrers dies de juny la FCF està aprofitant per jugar aplaçats i tancar les diverses categories del futbol formatiu. El Benjamí C i l’Aleví G han acabat aconseguint la permanència, i el Cadet E té aquest dissabte(14:15h, Narcís Sala) 7 minuts ajornats per pujar a primera divisió.

El proper dissabte dia 30 de juny a les 14:15, el Cadet E jugarà set minuts que té pendents amb el Sant Martí Condal. Si l’equip és capaç en aquests set minuts de guanyar, serà campió i pujarà a 1ª divisió de la seva edat.

Del cert que els jugadors agrairan tot el suport de públic per mirar de fer la gesta i guanyar, són tan sols 7 minuts de partit, per tant arribant cap a les 14:00, a les 14:25 ja estarà tot decidit i es podrà marxar tranquil•lament a fer un bon dinar. Tots aquells que vulguin acostar-se per animar i donar suport al jugadors, seran benvinguts.

A banda, cal felicitar el Benjamí C i l’Aleví G, que desprès d’una temporada molt treballada han acabat salvant la categoría a l’últim sospir, s’ho mereixien per no defallir en cap instant, i ho han acabat assolint.

Felicitar-los a tots ells.

Més en

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019

Iván Fuentes causa baixa

Premsa7 de juny de 2019

Cinc jugadors tenen amb contracte fins el 2020

Premsa7 de juny de 2019