Darrera jornada en joc pel futbol base

Aquests darrers dies de juny la FCF està aprofitant per jugar aplaçats i tancar les diverses categories del futbol formatiu. El Benjamí C i l’Aleví G han acabat aconseguint la permanència, i el Cadet E té aquest dissabte(14:15h, Narcís Sala) 7 minuts ajornats per pujar a primera divisió.

El proper dissabte dia 30 de juny a les 14:15, el Cadet E jugarà set minuts que té pendents amb el Sant Martí Condal. Si l’equip és capaç en aquests set minuts de guanyar, serà campió i pujarà a 1ª divisió de la seva edat.

Del cert que els jugadors agrairan tot el suport de públic per mirar de fer la gesta i guanyar, són tan sols 7 minuts de partit, per tant arribant cap a les 14:00, a les 14:25 ja estarà tot decidit i es podrà marxar tranquil•lament a fer un bon dinar. Tots aquells que vulguin acostar-se per animar i donar suport al jugadors, seran benvinguts.

A banda, cal felicitar el Benjamí C i l’Aleví G, que desprès d’una temporada molt treballada han acabat salvant la categoría a l’últim sospir, s’ho mereixien per no defallir en cap instant, i ho han acabat assolint.

Felicitar-los a tots ells.

Més en

L’esperit d’Olot apareix a Llagostera (1-2)

Premsa16 de febrer de 2019

Prova de foc a Llagostera

Premsa15 de febrer de 2019

Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de febrer de 2019

Dani López, nou entrenador del Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de febrer de 2019