David Prats, un crack per a la davantera

El badaloní és un jugador amb moltíssim talent que ha lluït en tots els equips on ha jugat. Davanter centre o mitja punta, es belluga bé a totes les posicions de cara al gol. Després de ser la referència de l’Hospitalet, arriba al Narcís Sala per afegir més pólvora al davant.

David Prats i Rocero (Badalona, 3-4-1979) és un d’aquells davanters que han fet gols a tot arreu. Després de formar-se al Barça va passar una temporada a Àustria, i a l’any següent va marcar 24 gols amb el Mataró a la Segona B. D’allà va saltar a El Ejido, on va jugar 3 temporades a Segona A i on va arribar a ser el màxim golejador d’aquest equip a la categoria de plata.

En el seu retorn a Catalunya va passar pel Girona, però on va acabar fent una carrera envejable va ser al Badalona, amb 6 temporades, 206 partits de lliga i 71 gols. La darrera temporada a l’Hospitalet va alternar la posició de mitja punta amb la de punta. Titular indiscutible va acabar amb 14 gols, a més de destacar en l’eliminatòria de copa contra el Barça, quan l’Hospi va plantar cara als culés a la riba del Llobregat.

Jugador molt actiu, destaca per la seva mobilitat i la seva intel•ligència i joc entre línies, a banda de tenir una gran facilitat pel gol.

Una garantia en l’atac, benvingut al Narcís Sala!

Més en

Victòria del Juvenil A i derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa21 de gener de 2019

Col·laboració del Sant Andreu amb ‘La Banqueta’

Premsa21 de gener de 2019

Glaçats (1-0)

Premsa20 de gener de 2019

Revàlida a Sant Boi

Premsa19 de gener de 2019