Fitxat Josu, l’extrem dret del Vilafranca

Josu ha estat un dels jugadors destacats de la Tercera divisió d’enguany a Catalunya, i després d’un període de prova entrenant amb l’equip, el club ha decidit la seva incorporació. Es tracta d’un extrem dret, amb gol i molt de perill a les botes.

Josué Rodríguez i Jiménez, més conegut com Josu (Barcelona, 02/01/1990), ve del Vilafranca on amb només 22 anys ha estat una de les revelacions de la categoria.

Format a les categories inferiors de l’Europa, amb el que va pujar a tercera, ha passat pel Masnou i per l’equip del Penedès abans d’aterrar a casa nostra, completant una excel·lent temporada amb els vilafranquins, que li ha servit perquè equips de superior categoria es fixessin en ell.

El Sant Andreu va bellugar fitxa ràpidament, i just acabada la temporada es va incorporar als entrenaments, de manera que el cos tècnic el va poder seguir de primera mà. Finalment ha convençut i serà un dels jugadors que ocuparà fitxa de sub-23.

Amb 1,86 d’alçada i 72 kilos de pes, és un jugador molt ràpid, internacional per Catalunya en categories inferiors, que a més té molt bons registres golejadors per la posició d’extrem.

Benvingut!

Més en

Entrega fins al final i encert a la tanda de penals

Premsa12 d'agost de 2018

Última ronda abans dels quarts de final

Premsa11 d'agost de 2018

Aleix Campanario, fisioterapeuta que s’incorpora al cos tècnic

Premsa10 d'agost de 2018

El Sant Andreu agafa embranzida a la Copa Catalunya

Premsa8 d'agost de 2018