Fitxat Josu, l’extrem dret del Vilafranca

Josu ha estat un dels jugadors destacats de la Tercera divisió d’enguany a Catalunya, i després d’un període de prova entrenant amb l’equip, el club ha decidit la seva incorporació. Es tracta d’un extrem dret, amb gol i molt de perill a les botes.

Josué Rodríguez i Jiménez, més conegut com Josu (Barcelona, 02/01/1990), ve del Vilafranca on amb només 22 anys ha estat una de les revelacions de la categoria.

Format a les categories inferiors de l’Europa, amb el que va pujar a tercera, ha passat pel Masnou i per l’equip del Penedès abans d’aterrar a casa nostra, completant una excel·lent temporada amb els vilafranquins, que li ha servit perquè equips de superior categoria es fixessin en ell.

El Sant Andreu va bellugar fitxa ràpidament, i just acabada la temporada es va incorporar als entrenaments, de manera que el cos tècnic el va poder seguir de primera mà. Finalment ha convençut i serà un dels jugadors que ocuparà fitxa de sub-23.

Amb 1,86 d’alçada i 72 kilos de pes, és un jugador molt ràpid, internacional per Catalunya en categories inferiors, que a més té molt bons registres golejadors per la posició d’extrem.

Benvingut!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS