Ja és aquí la 5a festa del Futbol Base!

Arriba la celebració que tot el futbol formatiu del club estava esperant. Aquest dissabte 9 de Juny a partir de les 19h30, al Pavelló Francisco Calvo, al C/Riera d’Horta S/N, una festassa que no et pots perdre, bon ambient, la gran companyia de tot el futbol base, música i un munt d’activitats… No hi faltis!

La festa que es prepara per dissabte es recordarà durant molt de temps. Els organitzadors ho han previst tot per muntar un bon sarau. El cap de cartell serà l’actuació dels Soultans, música a tot volum per ballar fins defallir, però és que a més hi haurà una exhibició i taller de Freestyle, inflables, intercanvi de cromos, servei de bar, taules perquè tothom pugui portar el seu menjar i sopar el que li vingui de gust. Sorpreses, riure i xerrar amb els companys…

El preu de l’entrada serà de 10 eur pels adults, però pels nens l’entrada serà molt més econòmica i solidària, només caldrà portar alguna cosa de menjar per ajudar el Banc dels Aliments, que opera a la parròquia de Sant Pacià: una ampolla d’oli, sucre, llet o conserves del tipus tonyina o sardines, seran molt útils al barri i serviran per obrir la porta dels més menuts i per ensenyar-los que no som només per jugar a futbol i divertir-nos, sino que també hi som per ajudar el poble.

La beguda serà la única cosa que s’haurà d’adquirir a l’interior del pavelló. No es permetrà l’accés amb envasos.

Sens dubte una nit per divertir-se i celebrar la gran temporada d’esforç i dedicació del futbol base que ens fa sentir tan orgullosos.

No hi faltis!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS