Marcos fitxa pel Nàstic de Tarragona

L’equip tarragoní ha anunciat aquest matí el fitxatge del davanter de Pollença que aquesta temporada havia militat al Sant Andreu. Club i jugador no van arribar a un acord per la renovació i finalment el balear defensarà la samarreta de l’equip grana la propera campanya.

Després de diverses anades i vingudes, Marcos s’ha consolidat com a golejador en aquesta tercera etapa al Sant Andreu. El futbolista mallorquí s’ha destapat com a pichichi de l’equip aquesta temporada fent 15 gols, que no van ser més per culpa de les lesions.

El de Pollença ha jugat aquesta temporada 1.672 minuts en 22 partits, marcant un gol cada 111 minuts. L’any vinent tornarà al Narcís Sala de visitant amb un dels equips que té més nom a la categoria, el Nàstic de Tarragona.

El club dóna les gràcies a Marcos per tot el que ha aportat i li desitja sort en el futur.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS